søndag den 27. september 2015

Afmagt og skuffelse

Gennemførte ikke dette års udgave af Spartathlon
Jeg blev stoppet ved CP 57,7 km hvor tiden var gået for mig. Jeg kunne ikke få lov, at forsætte da jeg ikke kom forbi check pointet før lukke tid. 

Jeg smed alt for meget tid på de seneste 20 km pga. varmen og luftfugtigheden på 70-80 % som sugede energien ud af kroppen.

Mine ben var fin men jeg havde ingen energi i kroppen og kunne ikke "reload" hurtig nok med energi drik, vand og salt. Jeg er meget ærgerlig over, at det ikke lykkes og kan ikke helt forstå at det. Specielt forbi jeg i år var langt bedre forberedt end året før hvor jeg netop gennemførte de 246 km fra Athen til Sparta. 


Mine forberedelser har bestået i 120-140 km om ugen i trænings mængde i 3 mdr. op til konkurrencen. Havde et fint gennemført løb i Ungarn, Ultrabalaton 220 km i Maj. 

Brugte sommeren (Juni/Juli mdr.) i Italien til varme træning 30-38 grader. Havde en sidste langtur i Viborg på 110 km i August. 

Derudover har jeg brugt en del tid på at træne tempo. Det er en kæmpe skuffelse ikke, at have gennemførte dette års udgave af Spartathlon. 

Men nu er det med, at få løbet efter rationaliseret og så kom videre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar