fredag den 10. april 2015

Forberedelserne er i fuld gang

Nu er forberedelserne i fuld gang mod Ultra Trail Barcalona slut April & Ultrabalaton slut maj. Som tidligere nævnt så måtte jeg ned og ligge med en svær influenza som jeg faktisk lige er kommet af med. Men det var helt umulig for mig at løbe i 6 dage hvilket var lidt ærgerligt i forhold til mine forberedelser. Så uge 12 & 13 var ramt at sygdom og få kilometer.  

Sidste uge var langt bedre med en langtur fra Silkeborg til Århus på 58 km med Lars Simonsen som har fået smag for Ultra løb.

De næste par uger skal bruges på at få lidt hastighed i bene og sikre at jeg kan holde tempo over længere perioder.

Vedr. løbet i Barcelona så er jeg lidt bekymret for at lave en menisk skade som derfor tro jeg at vil prøve med knæ støtte bånd for at støtte op om menisken som helt sikkert kommer under belastning i Spanien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar