mandag den 8. juni 2015

Gennemført ULTRABALATON 220,9 km


Så lykkes det mig igen at gennemføre dette års udgave af ULTRABALATON 220,9 km.
Det er nu 4 gang af jeg gennemføre Ultrabalaton. Som noget nyt i år så havde man udvidet ruten med 8,9 km. De forrige år har ruten bestået af 212 km rundt om søen. 

I år var jeg så heldig at min dejlig Ann tog med til løbet for at hjælpe med at support mig igennem løbet. Min rigtig gode ven fra Norge Geir Frykholm og hans fru Liv Kleiv var også med til løbet. Så der var lagt op til en super hyggelig weekend.

Min søde Ann og jeg på shopping før løbs dagen.


Starten til løbet gik kl. 6.00 lørdag morgen. Og man skal være i mål senest kl. 14.00 søndag. Altså lige med en max. tids forbrug på 32 timer.

Her er Geir og jeg klar 15 min før start. Liv har skaffet kaffe som vi står og nyder

Her står Geir og jeg klar til afgang. Vi plejer at ligge sidst på de første 30 km.
Vejret var fin igennem hele lørdagen og Geir og jeg blev sendt fint af sted. Helt som det pleje så lå vi blandt de 5 sidste på de første 30 km. Derefter begyndte vi og arbejde os ind på de øvrige løber.
Ved 45 km går ruten ind i landet og her kunne vi foralvor mærke det fine vejr med 30-35 grader og flere steder vindstille. Det tog lidt på kræfterne og vi var mærket efter 10-11 timer på landevejen.

Ved 84 km beslutte Geir og jeg at skilles og jeg løbe videre mod CP 128,9 km hvor vi havde aftalt at møde med Liv & Ann. Jeg nåede frem en del forsinket. Men det var dejligt at se Ann & Liv og få en tør trøje på og lidt yoghurt. 

Her er jeg lige ankommet til CP 128,9 km
Efter at havde fået lidt friske forsyninger så var jeg klar til at forsætte. Geir var stået af ved CP 105 km så her vil Ann & Liv køre ud og hente min ven.

Ved 146,6 km mødte jeg Ann & Liv igen og her var jeg noget mærket og måtte ned og ligge i 5 min. Men efter lidt at spise så forsatte jeg ud i det mørke. Natten skulle vise sig og blive en udfordringer da jeg faldt i søvn hvergang jeg var nede og gå. Det medførte at jeg gik og slingeret.

Da jeg så mødte Ann igen ved 164 km så fik jeg lidt yoghurt, redbull og gele. Det gav lidt det som jeg trængte. Nemlig skub i skoene igen.

Derefter fik jeg gang i et system hvor jeg løb 300 meter og gik 200 meter. Med det system så fik jeg mig arbejdet frem til 208 km og nu var klokken blevet middag. Så nu havde jeg 2 timer til de sidste 12,9 km.

Forsat godt flow
Ann forsøger at skubbe på den gamle gråhåret.

Efter 31 timer og 44 min på landevejen med hjælpe fra Geir de sidste 4 km så kunne jeg krydse mål stregen i en placeringen som 79 ud af 189 startende.

Krydser mål stregen
Glad og tilfreds efter gennemførelsen

Tak til min søde Ann for hjælpen og for at du fulgte mig hele vejen. Tak til Liv & Geir for en super fin weekend.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar