fredag den 27. marts 2015

Ramt af influenza

Netop som jeg var igang med at køre noget mængde kilometer i benene så blev jeg ramt af en kraftig influenza.
Det betød at jeg måtte ned med nakken i Torsdags i sidste uge og lå i sengen frem til Søndag. Mandag og Tirsdag arbejdet jeg hjemmefra og først Onsdag tog jeg på arbejde igen. I går Torsdag var jeg så ude på min første løbe tur. Det blev til en rolig 16 km tur.

Så nu handler det om, at kom tilbage på den samme mængde som jeg lå på for halvanden uge siden. Planen er, at få en langtur fra Silkeborg til Århus på 52 km i Påsken. Derefter vil jeg bygge på og sikker at jeg får mest mulig styrke frem mod løbet i Barcalona hvor jeg skal løbe 100 km trail sammen med min gode ven Geir Frykholm.

Film fra Ultra trail Barcalona 100 km  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar