torsdag den 27. februar 2014

Forsat problemer med knæet

Nu er der snart gået 2 mdr. siden jeg blev opereret i højre knæ for en menisk skade. Jeg gik de først 2 uger med benet i ro og begyndte så derefter med genoptræning. Det er gået langsom med genoptræning og jeg kan forsat mærke smerte på indersiden af knæ skalende. I søndags var jeg på en fin 24 km tur og løb 11 km  Mandag og Tirsdag løb jeg 16 km men efter 10 km begynde det at smerte på min inderside af knæ skalden.
Jeg har nu kontaktet syghuset som opereret mig og har fået en tid den 13 marts hvor jeg skal have talt med lægen om de problemer jeg har.

Den sidste uges tid er knæet blevet præget med blod samlinger og det ser ikke rigtigt ud. Men jeg har tænkt mig at forsætte træningen i weekenden nu hvor jeg har haft 2 dags pause.

Knæet er hævet og med blod sprængninger
En lille hævelse under knæ skalen
Blod springninger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar