søndag den 9. marts 2014

Træningen forsætter

Nu er der gået 2 mdr. siden jeg blev opereret i mit højre knæ for en menisk skade. Jeg har brugt den sidste tid på, at få genoptræne knæet. Det har været ganske udmattende da jeg ikke syntes der sker nogen fremskridt. Men for 2 uger siden tænkte jeg at nu giver jeg den helt op til smerte grænsen og lidt over og så må det bære eller briste.
Det betyder i praksis, at jeg træner og sidder med is på og skyder evt. inflammation ned med 400 mg burana. Det har så betydet at smerterne aftager og hævelsen er der forsat. Men inflammation er også aftaget men er dog varme nu og da. Under alle omstændigheder så har jeg ingen smerter når jeg løber og nu har jeg fået en aftale i stand med den læge der operere mig på Torsdag så må vi ser hvad han siger. Men træning forsætter og jeg agter at stå til start den 29 marts i Paris hvor dette års udgave at ECO trail 80 km går. Jeg deltog sidste år hvor vejret var kold og regnfuldt. Men helt igennem et fantastisk løb.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar