søndag den 8. december 2013

Menisklæsion

25 November var jeg inde og bliv skannet og fik konstateret læsion på menisken i mit højre knæ. Det betyder at jeg skal opereres den 18 December og vil derefter få en 4-6 ugers pause før jeg kan starte gen optræningen af knæet.
Jeg er glad over endelig at have fundet ud af hvad der er galt og at der nu er dato på hvornår det bliver opereret. Men det er klart at jeg selvfølgelig er nervøs over om jeg nu få knæet frisk igen så jeg kan komme på landevejen og løbe igen.

Operation er en kikkeret operation hvor de skære den bristet del af. Det vil selvfølglig medføre øget risiko for slide gigt som jeg skal have med i baghovedet. Men tanken om ikke at skulle løbe mere vil jeg ikke kunne bære. Så jeg vil gøre alt hvad der er muligt for at komme tilbage på banen i en fart.


1 kommentar:

  1. Lykke til med operasjonen - det kommer til å gå veldig bra !

    SvarSlet