onsdag den 6. november 2013

Genoptræning er i fuld gang

Kan jeg ikke vente............... 

Jeg har nu endelig fåret bekræftet at jeg kan kom til MR Scanning den 25 November 2013 og det ser jeg frem til. Jeg har undersøgt lidt om jeg selv kunne sætte en diagnose på min skade. Jeg er nåede frem til at jeg har fået SPRINGER KNÆ. Det er i hvertilfælde det værst tænkelig der kan være sket nu når jeg ikke har brækket noget. Så håber jeg bare at det kan bekræftes den 25 november 2013.

Jeg blev anbefalet af lægen og kikke lidt på hjemmesiden www.sportnetdoc.dk som er gode til at beskrive de forskellinge skades typer der findes. Samtidig er der en rigtige gode vejledening på genoptræning af diverse skader.

Nu har jeg lagt et genoptrænings program der rækker de næste 3 mdr. ud fra de trænings øvelser der ligger i programmet fra www.sportnetdoc.dk.

Forsiden på løberknæ beskrivelsen fra hjemmssiden.
Mit program starter i uge den her uge og slutter i uge 4 2014. Så skal jeg være oppe og køre på fuld kraft igen.
De første 6 uger af programmet ser sådan ud.
Uge 45-47

Uge 48-50

Nu skal der bare hård træning til og en store potion vilje og styrke til. Det er ingen problem for jeg er meget sulten efter at komme tilbage på landevejen og æde nogen kilometer. Så motivation er i top. Vi ses derude....................

Ingen kommentarer:

Send en kommentar