torsdag den 24. oktober 2013

Har ikke løbet siden 20 september 2013

Knæ skaden som jeg pådrog mig i juni mdr. driller forsat. Efter min konstatering af at jeg ikke kunne kom med til Grækenland så besluttet jeg at give mit knæ ro frem til slutning af Oktober og derefter starte genoptræningen. Men nu hvor vi skriver 24 oktober kan jeg forsat mærke ømhed på indersiden af mit højre knæ  

Derfor valgte jeg, at kontakte min læge i går for at få en henvisning til at blive scannet. Det er nu lykkes så nu går der nok yderlige 2-3 uger før jeg kan få knæet scannet.

Nå, men sådan må det nu være. Men det er ikke let at går hver eneste dag og ikke kan komme ud og løbe. 

Nu har jeg netop afsluttet et lille terrasse projekt som måske heller ikke har gjort knæet bedre.

90 m2 ny lagt terrasse
Ikke dårligt af en købmand


Detaljerne er på plads


Ingen kommentarer:

Send en kommentar