søndag den 19. maj 2013

Ultrabalaton 2013


Så er der 14 dage til starten går til dette års udgave af Ultrabalaton 212 km omkring den populær balaton sø som har været det store ferie mål for mange igennem de sidste 30 år.

Første gang jeg stiftet bekendskab med Løbet var tilbage i 2009 hvor jeg deltog sammen med min bror Poul Christensen. Her gennemførte vi begge i tiden 30 timer og 29 min.

Min bror Poul (til venstre) og jeg krydser målstregen i tiden 30 timer 29 min
Sidste år stod jeg så til start for anden gang og havde en ambition om, at skulle gennemføre løbet uden nogen ambitioner om forbedringer at tiden fra 2009. 
Desværre måtte jeg udgå efter 82 km pga. mangle på energi i kroppen. Temperaturen lå på 30-35 grader henover dagen og da jeg havde gået i en time så opgave jeg da tiden var begyndt at løber fra mig.

Derfor har jeg valgt, at stå til start i dette års udgave af Ultrabalaton 212 km. I år har man valgt at flytte starten frem til den 1 juni hvilket er tidligere end de tidligere år. Det betyder at mine forberedelser ikke har være de bedst. Men det er dog blever til et 80 trail løb i Paris og en 60 km`s trænings tur i Norge sammen med min gode ven Geir Frykholm.

Trænings kilometer pr. uge

Uge 17/  108,9 km
Uge 18/    89,3 km
Uge 19/  100,4 km
Uge 20/  107,7 km
Uge 21/  105 km (planlagt)
Uge 22/      0 km (løbes ugen)
Mentalt har jeg forberedt mig meget bedre end i fjor. Sidste år tror jeg faktisk at jeg tog for let på opgaven og var ikke mentalt på plads med mig selv.

Jeg har lært igennem årene, at den mentale del er utrolig vigtig, at have på plads inden man starter på et løb. Specielt hvis man har været så heldig og gennemføre lange løb så er det utrolig vigtigt, at være ydmyg hver eneste gang man står til start. 
Også selv om man er godt trænet og har selvtilden på plads så skal man altid være ydmyg overfor opgaven man står overfor. Lad være med at tro, at man er uovervindelig bare fordi man har gennemføre 212 km eller Western stats 100 miles eller 25 marathon løb eller havd man nu end har præsteret. 

Min plan.
30 maj flyver Ann & jeg til Budapest lejer en bil og køre direkte til balaton søen nærmere betegnet Siófok hvor vi skal bo.
31 maj forberelser. (pakning af dropbags, indkøb af væske og andre madvare). Køre den tur som Ann (min kæreste) skal køre natten mellem 1 & 2 juni supporting mig
1 juni kl. 6.30 går starten fra Balatonaliga ( 10 mins kørelse fra Siófok) ved 120 km møder Ann mig i bil og følger mig til mål.
2 juni ankom i mål inden kl. 14.00
3 juni rejser tilbage til Danmark.


Løbet kan følges på ULTRABALATON 2013

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar