søndag den 19. maj 2013

Copenhagen marathon 2013


Min kærste Ann har haft en drøm om at gennemføre Copenhagen marathon 2013. Derfor stod hun til start idag den 19 maj 2013. Jeg lovede at løbe sammen med Ann og hjælpe så godt jeg nu kunne. 
Lørdag den 18 maj drog Ann og jeg til København for at afhente start nummer og book os ind på en hotel så vi ikke skulle haste afsted klokken tideligt Søndag morgen.

Ann i østerbro hallen hvor vi afhentet startnummer
Ann havde haft problemer med anklen som har været forstuet. Så hun var meget spændt på hvordan det nu skulle gå. Men efter at vi nu var kommet igang kl. 9.30 søndag morgen så var det faktisk ikke anklen der drillede. 
Efter 2-3 km begyndte det, at regne som vi så havde fornøjelsen af i de næste 39 km. Men Ann lavede en rigtig flot debut i maraton sammenhænge og fuldførte i flot tid 4 timer 35 min. Stort tillykke med det første gennemførte marathon.Ingen kommentarer:

Send en kommentar