søndag den 24. februar 2013

En dejlige uge i Egypten


Som tidliggere nævnt så har 2013 ikke budt på alle de kilometer jeg kunne have tænkt mig. Men jeg er netop hjemkommet fra en dejlig uge i Egypten hvor jeg fik lejlighed til at træne en del kilometer.

En uges ferie sammen med min dejlige kæreste Ann og hendes søn Malthe ved Hurghada kyst i Egypten.

En typisk afslappet ferie dag.
En typisk ferie dag forløb på den måde at vi stod forholdsvis sent op (vi skulle jo slappe af og nyde at vi havde fri). Spise morgen mad og drak et par kopper kaffe. Sad en times tid i solen og snakkede lidt hvorefter Ann og Malthe drog til stranden for at bade. Jeg i klæde mig løb tøj og løb typisk en rolig 20-21 km tur i Hurghada området. Efter endt løbe tur tilsluttede jeg mig selskabet ved stranden og fik lidt sol på kroppen. 

Ved 17 tiden var det slut med sol og vi bevægede os retur til Hotellet for at gør klar til aftens middag. En rigtig dejlig afslappet ferie dag.

Vi var så heldig at vi mødte et par fra Nyborg Rie & Claus og deres 2 dejlige knægte. Det viste sig at Claus havde gennemført Marathon løb på 3 t 29 min og var en habil løber. Det betød at Claus & Jeg fik en rolig aften løbe tur på 10-11 km fra Torsdag frem til Lørdag. Det var helt perfekt i forhold til mit ønske om at få lidt kilometer i benene.

Alt i alt en dejlig afslappende ferie med gode trænings muligheder og hyggeligt stunder med familien i 23-26 graders varme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar