søndag den 10. februar 2013

Langsom start på året

Året er startet lidt langsomt. Jeg kunne godt havde tænkt mig lidt flere kilometer på landevejen end det faktisk er blevet til. 

De første 6 uger har budt på en del rejse aktiviteter i forbindelse med mit arbejde som har givet lidt begrænsninger på mængden af træningstimer.

I mandags havde jeg en ellers fin aften løbetur i Århus hvor jeg desværre havde en mindre uheld. Vejret var ellers fint men vejen var en blanding af islag og tør vej. Umiddelbart efter jeg havde krydset vejen så faldet jeg og landet på venstre side og trykket et par ribben + pegefingeren på højre hånd brækket om.

Det betød at jeg har haft problemer med vejre trækning og min pegefinger måtte i skinne for at støtte den de næste 10 dage

Fingeren er ikke den største udfordring i forhold til at løb. Men de trykket ribben har skabt lidt problemer. Jeg løbe som sagt en tur i mandag og kunne ikke løbe tirsdag-fredag. Jeg fik dog en 17 km tur Lørdag og en 19 km tur Søndag med lidt besvære.

Næste uge bliver forhåbentligt bedre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar