mandag den 24. september 2012

Spartathlon 246 km fra Athen til Sparta


81 timer til, at jeg står klar ved foden af Acropolis her i Athen hvor starten til dette års udgave af det historiske ultra løb  ”Spartathlon 246 km fra Athen til Sparta”.

Det er 3 gang, at jeg står til start. De 2 foregående år har jeg desværre udgået ved 150-160 km lige før opstigning til passering af det først bjerg.

I år har mine forberedelser være lidt anderledes. Jeg har de sidste 10 uger op til løbet trænet meget koncentreret + flere kilometer og specielt de 2 sidste mdr. har jeg trænet 130 km i gennemsnit pr. ugen.

De sidste 3 uger har jeg trænet med tempo da jeg normalt er en meget langsom løber. Baggrunden for dette er at vi har kun 4 timer 5 min på de første 40 km og 5 timer 30 min på de næste 40 km. Så der bliver ikke tid til at hygge sig alt for meget i starten. Efter Korinth CP bliver tidsgrænserne mere spiseligt.

For at være maksimal for beredt så har jeg valgt, at rejse til Athen så jeg ankom i dag sammen med mine gode ven Geir Frykholm.

Men jeg skal da love for en varm velkomst her i Athen. Da vi ankom til Hotellet var der 28 grader og de siger at det bliver op til 30-32 grader på fredag.


Billedet viser 2 ældre herre på vej i bus fra Athen lufthavn til Hotel Emmantina, Glyfata.
  
   
Man kan følge løbet på hjemmesiden hvis man klikker på ”Live data”. Men husk at det er ikke alle checkpoint hvor de register løberne.


Start nummer 123 John Hornbech Christensen
Start nummer 126 Geir Frykholm

Jeg har en mixed føles af respekt, frygt, glæder til at komme i gang og nervøsitet. Så nu skal vi bare bruge tiden på at slappe af og mental forberede sig på løbet............. 

1 kommentar: