torsdag den 17. maj 2012

Hospital til Hospital 170 km


Nu nærmere tiden sig den store weekend hvor jeg har fået muligheden for at løbe sammen med Gert, Jan & Henrik fra KUUL.
Turen vi skal løbe sammen går fra Skejby Hospital, Århus til Rigs Hospitalet, København i alt 170 km med afsluttende deltagelse i Copenhagen maraton.

Lørdag den 19 maj 2012 kl. 14.15 skal jeg mødes med de 3 herre foran indgang 9 på Skejby Hospital.

Kl. 14.30 begynder vores tur mod København med 1 etape som går ned mod Århus havn hvor vi skal med Molslinen over til Sj. Odden. På vores tur ned mod Århus havn skal vi dog et sving forbi Storcenter Nord.

Kl. 16.00 skal vi med færgen over til Sj. Odden hvorefter vi påbegynder vores tur ind mod København hvor vi forventer at ankomme ca. kl. 8-9 Søndag morgen. Kl. 9.30 går starten til Copenhagen maraton som vi skal deltage i. Efter vores deltagelse i Copenhagen maraton så løber vi de sidste 4 km op til Rigs Hospital hvor vi bliver modtaget af personalet.

Jeg glæder mig rigtig meget til turen og håber at jeg kan gennemføre turen uden at jeg får skader da jeg har et løb i slutningen af juni på 212 km.

Derudover er jeg utrolig taknemlig over at jeg har fået muligheden for, at deltage i turen sammen med Gert, Jan & Henrik.

Turen fra Sj. odden til København henover sjælland

2 kommentarer:

  1. Dere får ha god tur. Hils Henrik:-)

    SvarSlet
  2. Takk min venn det skal jeg gjør. Håper at du er fit for fight og klar til WS100.

    SvarSlet