torsdag den 10. maj 2012

Dejlig 60 km træningstur i Norge


I sidste uge var jeg en tur i Norge for at deltage i den årlig 1 maj ”kose” tur Hurum rundt ”trail version”.
Vejret var fint og jeg havde netop købt et par HOKA one one løbe sko som jeg skulle have testet. Jeg havde set at en del amerikanske ultra løber brugte disse HOKA sko og syntes at de kunne være interessante for mig da jeg er en forholdsvis tung løber.Vi startet ud fra Tempelveien i Sætre kl. 9.00 hvor min gode ven Geir Frykholm bor. I denne års udgave havde løbslederen besluttet, at vi skulle løbe modsat ruten fra i fjor. Så vi startet med at løbe mod Klokkestua ned til fjorden og langs kysten mod Holmsbu. Vi forsatte af kyststien mod byen Tofte hvor vi gjort holdt og fik os en is. Da det var 1 maj mødte vi Tofte musik orkester som spille på vej igennem byen.

Lidt nord for Tofte ved det gamle moseri dreje vi til venstre og startet det sidste lange parti mod Sætre. Her går det op og ned og vi møder også rutens fysiske højde punkt. En helt fantastisk tur på grus vej hvor vi fik lidt modbakke træning.

Jeg må sige at det var en rigtig positiv oplevelse med HOKA one one. Da ruten bød på mange udforderne stigninger på løb på klipper så må jeg sige, at de sko gav en helt anden løbe oplevelse. Der var slet ikke det samme presse på underbene eller for den sags skyld hofte og lår.  Jeg kommer helt sikkert til, at bruge disse sko i fremtiden.
Ca. kl. 18.15 ankom vi retur på Tempelveien i Særte og 60,6 km er tilbagelagt i flot stil. Den fantastiske tur blev sluttet af med suppe, vaffler lavet og serveret af Geirs dejlig frue Liv som igen i år har tryllet frem til hygge til os ultra løber. Takk Liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar