søndag den 28. juni 2015

Skade

Nu er det 2 uger siden jeg vælte på en segway og jeg har forsat smerte i brystkassen og i rykken. Hvergang jeg skal trække vejret så har jeg ondt. Nu har jeg bestilt tid hos lægen så jeg kan blive checket.

Det går bedre og bedre men ikke stærk nok. Nu var jeg ude på en 23 km tur her til aften og de første 7-10 km gik med at få åndedrættet under kontrol. Så gik det faktisk okay men stadigvæk med smerte i brystkassen. Jeg kan ikke komme længe op end 5,50 min pr. km før det gør ondt.

Min trænings mængde er ok sammenlignet med sidste år. Men min ambition er også at jeg skal arbejde på at komme i bedre form end samme periode sidste år. Så jeg skal til at have nogen kilometer i benen. På torsdag drager jeg til Italien for at slutte mig til familien. Der er 30 grader og perfekt trænings muligheder henimod Spartathlon.

Næste uge begynder jeg at køre på igen med fuld skrue uanset om jeg har smerter eller ej så skal jeg op og lig med 100-120 km om ugen.

Til dato runder jeg 2.000 km sammenlignet med sidste år 1.700 km pr. uge 26.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar