lørdag den 29. oktober 2011

Skærebuker er en god ide.................

Det er en god ide at have skærebukser på når man skære med kædesav………………….

Sidste søndag skulle jeg have fældet et par træer så stod lidt skæve. Men da det var en lille operation valgte jeg og trække i arbejdes bukserne og et par træsko.  Med den hurtige påklædning valgte vi så at går i gang. Som så mange gange før valgte jeg at starte saven og få træet fældet.

Efter en 20 minutters tid stod jeg med saven over liv højde og skulle skære et par mellem store grene ned. Pudselig mistede jeg fodfæstet og faldt bagover med saven på vej ned over mig.

Alting gik så hurtigt og pudselig lå jeg der på jorden med sav og træsko over det hele. Jeg kunne mærke at der var et eller andet med mit højre skinneben. Jeg flåede buksebenet op og kunne se at det piplede ud med blod og der var et kraftig snit i højre skinneben.

Jeg var skrækslagende og fik mig bevæget over til huset hvor jeg fik fat i min Falck kassen hvor jeg havde kompresse bind i som jeg flåede ud og viklet rund om benet. Efter at jeg fik 2 kompresse bind monteret rundt om benet så stoppede blødningen.

Uheldet sket ved 15 tiden. Omkring klokken 18.00 vente jeg næse mod Århus hvor jeg undervejs fik en telefon aftale med Skadestuen på Århus sygehus v/Randersvej. Kl. 20.00 ankom jeg på skadestuen hvor jeg ventede i 10 min og kom til ret hurtigt.

Jeg blev mødt af 2 læger som var klar til at hjælpe mig. Efter at kompresse bindet blev taget af besluttet de sig for at rense såret og binde det sammen med 3 stykker tape. Efter 12 minutters  behandling var jeg klar til at forlade skadestuen med den besked at jeg kunne løbe igen efter 3 dags ro.

Jeg var lettet og glad over at jeg slap billigt. Det kunne have gået rigtig galt.

Onsdag i denne uge, altså 3 dage efter skaden var jeg oppe og køre igen. Onsdag aften fik jeg en rolig 13 km, Fredag en frisk 23 km på 1 time 57 min. Og Lørdag igen 23 km i et roligt tempo.

Fredag kørte jeg forbi PJ skovværktøj i Nørresundby og købte et par skære overalls. Jeg skal ikke miste et ben pga. uforsigtighed i fremtiden.


   


Ingen kommentarer:

Send en kommentar