søndag den 11. september 2011

Nedtællingen er startet til dette års udgave af Spartathlon 246 km

Tiden begynder at nærmere sig. Nu er der kun 18 dage til jeg står ved foden af Akroubitis, Athen, Hellas. Træning går planmæssig. Have en fin uge på 146,8 km med en fin træningstur på 63 km i forbindelse med min deltagelse i Mors 6 timers løb i weekenden.

2 kommentarer:

 1. Du er sterk og seig, men nå er det på tide å begynne å trappe ned. I perioden fram til Spartathlon er det viktig at du ikke løper langturene raskere enn 3,30/km!

  SvarSlet
 2. Hej min venn. Undskyld at jeg først responder på din melding. Men den sidste mdr. er tiden gået med mye jobbing og trening. Så jeg har ikke været så flittig til at opdatere mig på hjemme side eller andet.

  Jeg har netop haft en rolig 23 km tur idag. Og tager min sidste tur i morgen. Så bliver ugen på ca 70 km. Poul og jeg tager afsted fra kbh lufthavn på onsdag. Så er det nu det gælder. Det skal lykkes i år. Jeg er veldig opsat på at nå til Sparti inden kl. 19.00 på neste Lørdag.

  Håper at du er okay. Kan se at du får løpet ganske fint. 4000 trenings km er fantastisk flot. Du er en tøff herre Mr. Frykholm.

  Hils Liv.

  Vi tales/prates

  John

  SvarSlet