søndag den 14. august 2011

God uge på mange måder...........


Ferie, Løb & flere gang stièr…..

I den forgangene uge har jeg haft ferie og dermed også tid til, at træne mere end jeg ellers har kunnet gøre

Mandag fik jeg en fin tur langs den jyske vestkyst med en let modvind men ellers frisk vind fra sydvest. Der var sol på himmelen og jeg tænkte det her er bare livet.

Tirsdag havde jeg ligeså fint vejr. Tur blev lidt længere knap 37 km og jeg var inden om Saltum kirke og forsatte ned mod Fårup Sommerland. Umiddelbart før indkørselen til Fårup Sommerland mødet jeg en mand iført gul vest som gik og målet op.

Efter at jeg havde talt lidt med ham fik jeg en forklaring på hans forehavende. Han var ved at måle op til gang sti, hvilket jeg syntes var en god information at få. Det har der været behov for længe set i lyste af al den trafik som passere denne vej.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar