tirsdag den 10. maj 2011

Uge 18

Ugen bragte på mange fine løbe opleveler. Men min tur til Norge i weekenden var uden tvivl højde punktet.
I de 2 år, 2 mdr. (Nov. 2007 til Jan. 2010) jeg boede i Norge blev det en tradition at min gode ven Geir Frykholm invitere til social løbetur rundt om Hurum.
I år blev turen henlagt til at blive afviklet søndag den 8 maj.
Sidste år blev ruten så udvidet til Hurum rundt the extended version 55 km. I dette års udgave af Hurum rundt extended version blev ruten så yderlig udvidet til at gå langs kyststien på den sydvestlig side af Hurum. Så sammenlagt blev dette års udgave på 59,6 km.
Min rejse mod årets løbe oplevelse startet Lørdag kl. 12.45 fra Hirtshals med ankomst kl. 16.30 i Larvik. Kl. 18.20 ankom jeg hos mig gode venner Geir & Liv.

Søndag kl. 10.00 gik starten til dette års udgave af Hurum rundt. I år deltog  Kjetil Raaen, Bjørn Gulliksen, Gunnar Fæhn, Geir Frykholm og undertegnet.Her ser vi Geir & Kjetil foran Geirs bolig ventende på de 2 sidste deltager.


Her er vi på forbi den flotte kirke som ligger i udkanten af Sætre by.   


På vej op imod storsand. Der bliver holdt øje med fotografen.


Her er "Master" Frykholm igang med, at forklar ruten. Bjørn & Gunnar lytter opmærksomt.

På vej ind over Hurum mødte vi den en flotte perle efter den anden. Vejret var samtidig med os hele dagen.


Mange fine udfordringer på vejen ind over Hurum.


Så ankom vi til Tofte og fik fyld på med vand og flere købte sig en is. 22 km var rundet på daværende tidspunkt

Så ankom vi til Shell på Klokkastua, hvor der var tid til en vand og en is.

Tilbage efter 59,6 fantastisk km hos Geirs fru Liv som havde lavet kaffe, Cola og dejlige Vaffel til os.

 Alle hygger sig og Liv lytter til de 4 tilbagevendte slide mænd.Alle omkring bordet sætter stor pris på Liv`s Vaffel er, specielt Geir.


Dette års udgave af "Hurum rundt the extended version" er nu slut. Vi fik 59,6 km i skoen. Vi havde en fantastik vejr og fik nogle dejlige oplevelser og nogle gode samtaler blandt de hyggelig deltager. Sådanne ture som denne er med til at berigende mit liv og giver virkelige en på opleveren. Jeg føler mig virkelig heldig og lykkelig efter en sådan tur.


Liv tilbød mig aften mad inden jeg skulle på begynde min tur mod København. Hvor jeg skulle starte på arbejde dagen efter. Så efter et dejligt bad og lidt aftensmad sammen med med familien Frykholm. Fik jeg taget afsked og kørte mod København via Sverige. Efter 560 km kørsels ankom jeg på Hotel Scandic i Glostrup kl. 01.50. Jeg var nu klar til at sov efter knap 60 km løbning og 560 km kørsel og mange oplevelser rigere.2 kommentarer:

 1. Takk for besøket John , det var hyggelig og se deg igjen. Godt å høre at du kom deg vel hjem!
  Liv

  SvarSlet
 2. Hei Liv
  Takk for en hyggelig weekend. Takk for din store gæstfrihed. Jeg hygget mig virkelig hos jer. Vi ses til Augsut.
  H/John

  SvarSlet