lørdag den 23. april 2011

Dejlige løbetur rundt om Oslo.

Her lørdag aften sad jeg lige og kikkede mine billeder igennem. Her faldt jeg over et af de mange løbe ture jeg havde sammen med mine gode løbe venner i Norge.


Her er et billede fra en tur sammen med Geir F. & Frode A. Hvor vi løb fra Asker til Ski på en helt fantastik mai dag. Såvidt jeg huske blev det til en tur på 53 km.


Ikke dårligt af 3 middel aldrende herre i deres bedste aldre.En anden gang vi var på en frisk aften tur, var december 2009 hvor Geir og undertegnet kørte op til Einar C. i Minnesund. Klokken var omkring 21.00 og vi Mødes hos Einar sammen med Olav og 2 andre som hvor vi løbe en frisk 30 km tur i -15 til -20 grader. Bjørn kørte som supporter og serveret varm drik. En aften jeg sent vil glemme. På billedet ser du Geir Frykholm bag mig. "I øvriget ikke en unormalt rækkefølge."

Sidder og tænker over hvor heldig jeg er i at kan løbe med sådan nogle dejlige mennesker og opleve nogle rigtige fint steder. Ikke minst de oplevelser jeg havde i Norge.

1 kommentar:

  1. "I øvriget ikke en unormalt rækkefølge."

    Humor det har du iallefall:-)

    SvarSlet