fredag den 22. april 2011

Dejlig løbetur langs den nordjyske vestkyst.


5 dage efter 100 km løbet i Copenhagen ultramarathon løbe jeg en rolig tur langs den nordjyske vestkyst.
Efter lørdags 100 km løb i Vallensbæk gik turen til Nordjylland hvor jeg har mit dejlige residens. Her var det tanken at jeg skulle tilbringe påsken. Mandag-onsdag valgte jeg skulle være løbefri. Blot så benene lige kunne få lidt hvile og undgå skader. Efter min skulder skade i 2010 lige før min deltagelse i WS100miles, har gjort mig en lille smule Paja nøje . Hvilket betyder, at jeg er blevet en lille smule forsigtig med ikke at tà chancer i år.

Torsdag valgte jeg, at løbe en rolig 14 km tur langs vestkysten for at se hvordan benene havde det efter lørdags 100 km. Det gik overraskende godt hvilket førte til, at jeg løbe en rolig 30 km`s tur i dag fredag.

Selv om der i øjeblikket befinder sig rigtig mange mennesker i Blokhus og omegn så er der dog stunder sidst på dagen hvor man kan have standen nogenlunde for sig selv. En af de stunder oplevede jeg i dag. Hvor man bare kan høre havets brusende lyde kaste sig ind over de bare strande. ”Det er livet” Helt fantastisk oplevelse. Det er i sådanne øjeblikke man bliver bekræftet i at det jeg holder på med giver mening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar