tirsdag den 21. december 2010

Stingne er nu taget

I dag blev stingne tage af mit ben. Jeg har 4 steder på benet hvor man har åbnet og fjernet blod åre. Håber at jeg kan begynde og løbe mellem jul og nytår. Det rykker virkelig i mig for at komme ud på landevejen og få nogle kilometer i benen.
Ligeledes idag var jeg til kontrol med min skulder. Det er nu knap et ½ år siden jeg blev opereret i venstre skulder. Konklution var at skulderen er groet rigtig sammen.
Året 2010 har været året med en del operationer, skader & dårlige løberesultater. I Feb. blev jeg opereret for brok i venstre side. I Maj brækker jeg venstre skulder & i dec bliver jeg opereret for blod samlinger i venstre fod.
Mit mål med 2011 er at gennemføre WS100miles i juni & Spartahlon 246 km i sep.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar