fredag den 31. december 2010

Året der gik............

Nu er vi ved, at nærmere os afslutningen på 2010. Hvis man skulle sætte lidt ord på det år som nu er ved, at nå sin afslutning.


Så kan man vel sige at 2010 har ikke været præget af de helt store resultater. Ej heller et år hvor jeg har deltaget i mange løb.

Et 24 timers løb i Helsingfors, Finland og 4 marathon løb og Spartahlon som jeg måtte bryde efter 160 km var hvad det kunne blive til.

Året har også været præget af skader og operationer.

Onsdag den 17 marts blev jeg opereret for Brok i venstre side hvilket der medførte 4 ugers ro og efterfølgende genoptræning.

Tirsdag den 25. maj om eftermiddagen havde jeg et styrt i Rebild bakker efter en 24 km tur rundt på en kuppet ruten som resulteret i en flækket skulder.

Det betød at min deltagelse i årets Western stats 100 miles ikke kunne realiseres hvilket jeg var rigtig ked af.

Efter 4 ugers pause og genoptræning kunne jeg begynde træning frem mod årets udgave af 246 km Spartahlon i september mdr.


Det historiske 246 km Spartahlon fra Athen til Sparta er vel det man kan kalde ultra løbernes ”Formula 1”. Det betyder at det er noget helt specielt og deltage. Derfor var det også ekstra skuffende at jeg måtte bryde løbet efter 160 km.


Umiddelbart efter Spartahlon var motivationen ikke i top. Havde store udfordringer med at komme i gang med træningen igen efter skuffelsen i Grækenland.


Tirsdag den 7. december gik turen så til mit venstre ben. Jeg har det seneste års tid haft problemer med hævet fod efter længere løb.

Nu kunne jeg endelig få tid på operationsbordet. Det betød i praksis at man skær op i lysken og fjerner en blodåre som løber fra lysken ned til foden. Derudover blev jeg skrående op 3 andre steder på benet.

Juleaftens dag tog jeg en lille 13 km tur og dagen efter blev det til en 12 km tur. Så nu kan jeg mærke at det bliver bedre og bedre dag for dag.

En af de glædelige ting som er sket i 2010 er, at jeg var så heldig og komme med til næste års udgave at Western stats 100 miles.

Nu vil jeg lukke året 2010 med en masse gode erfaringer i bagagen og ikke mindst en masse oplevelser rigere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar