søndag den 3. april 2011

5 fine dage i den jyske……………


Det er en fornøjelse at løbe de sidste dage. Dels pga. af de varme grader vi har mødet. Men også fordi der er begyndt at komme lidt mere flow i mit løb.

Først på uge sled jeg med mit højre knæ. Det skyldes dels, at jeg har løbet en del i min Mizuno Ronin.

Men efter hånden som ugen skred frem aftog smerten i knæet. Og i dag søndag var jeg stort set smertefri. Det er der ikke noget usædvanligt i da man altid har smerter et eller andet sted på kroppen.

Både i dag og i går løb jeg en tur langs den jyske vestkyst. Det er helt fantastisk på mange måder. At løbe på stranden med de hvide klitter på min højre side og det brusende hav på min venstre side give ro i sjælen og sindet.

Hver gang jeg løber på strand i Rødhus/Blokhus området hvor mit sommerhus ligger. Bliver jeg bekræftet i at livet og naturen byder på mange glæder og oplevelser.
Jeg tænker også tit på hvor privilegeret jeg er i, at kunne løbe mig en tur lige nødagtig når det passer mig.

2 kommentarer:

 1. Hei min venn;
  Vi har en løpsfilosofi som er helt lik; - Vi er privilegerte ikke bare fordi vi kan, men fordi vi faktisk gjør det!
  Det er ennå noen uker til vi kan løpe i shorts her ved fjorden, men innen du kommer i begynnelsen av mai så har nok det meste av snøen forsvunnet. Er redd vi må løpe i snø et lite parti gjennom skogen mellom Storsand og Filtvedt, men det gjør det da mer eksotisk:-)

  SvarSlet
 2. Hei min venn
  Jeg ser frem til å se Storesand og Filtved. Eller kan du huske når vi tok det over Hurum med noen tekniske parring. Fine opplevelse ......

  SvarSlet