søndag den 27. februar 2011

Uge 8 træning

Sygdom med influenza ………..

Uge 8 var en dårlig trænings uge for mig. Jeg blev desværre ramt af influenza og kunne mærke, at jeg var ramt mandag aften. Tirsdags morgen blev det bare endnu være. Slaphed i kroppen, fryser og har alle symptomerne.

Onsdag tænkte jeg at det skal være løgn. Derfor valgte jeg en lille træningstur rundt i nærområdet. Og det samme gjorde jeg torsdag. Fredag havde jeg en aftale i Ålborg som jeg valgte at holde og gennemføre. Men Fredag aften kunne jeg mærke at det blev være og være hvilket så betød at Lørdag var jeg helt flad og afkræftet.


I dag søndag, kan jeg begynde og mærke lidt fremgang. Men har ikke overskud til andet end at flytte mig selv syd over så jeg er klar til at møde på job mandag morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar