lørdag den 19. februar 2011

52,25 km træningstur i søhøjlandet

Havde en dejlig træningstur i selskab med 5 andre friske gutter. Andreas, Poul, Kent, Søren & Carsten. Startet her til morgen i Galten hos min bror kl. 7.30 og løb en let kupperet rute som var lagt i området vest & syd for Galten.


Fra venstre Andreas, Søren, Mig selv, Kent, Carsten & min bror Poul. Billede blev taget af min far Henning som iøvrigt også var depot ved 30 min. Super service.

Vejret var helt fantastisk i dag. Vind stille de første 3 timer, tørt og -7 grader og lidt let sol. Ruten var planlagt med en del bakke løb (efter danske forhold). Den første time gik med at få varmen i finger og fødder. Men efterhånden var stort set alle oppe i arbejdes temperatur og humøret var højet.

Ved 30 km (resenbro) stod min far klar med friske forsyninger. Og her gjorde vi holdt og drak lidt cola.

Ved 43 km blev Kent hentet af hans kone da han skulle til fødselsdag. Så der var vi ned på 5 forholdsvise friske løber.  
Efter ca 40 km begynde det og blæse op og der var visse steder på ruten hvor det var en udfordring og holde varmen, men det gik forholdvis fint.

Da vi kom retur til min brors hjem stod min far klar med oksekød suppe og en kold cola. Det var lige hvad vi manglede oven på en god trænings dag.

Nu hvor jeg har slidt lidt med motivationen siden september og dermed fået løbet det helt stor var jeg selvfølgelig lidt spændt på hvordan dagen ville gå. Men syntes faktisk at jeg er okay. Jeg skulle jo gerne have lidt overskud til Holstebro bymarathon i morgen søndag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar